Amivel dolgozunk

10 évvel ezelőtt egy álom volt, manapság elérhető eszköz az általános fogászatban is. Az álom úgy kezdődött, hogy szerettük volna látni, mit csinálunk. Azt tudtuk, hogy a maximumot akarjuk kihozni a munkából, de nem volt meg az objektív visszajelzés.

Egy külföldi képzés után szinte pillanatok alatt elhatároztuk, hogy veszünk egy Zeiss operációs mikroszkópot.

Felébredtünk az álomból, mert 1,5 év kellett ahhoz, hogy autodidakta módon beletanuljunk a mikroszkópos fogászatba.

Megérte. Elérkeztünk mikroszkópia világába.

Kezdetben tologattuk a két rendelő között. Manapság nem tudunk nélküle dolgozni. Egybeforrt a hétköznapjainkkal. Minden kollégánk az általános fogászati beavatkozások túlnyomó részét vele végzi. Sőt, rendelői családtagunknak tekintjük. Mikinek hívjuk.

Azt a magas minőséget képviseli és eredményezi, amire mindig is vágytunk. Objektív visszajelzést az elvégzett munkáról. Törekvő, fejlesztő, maximalista attitűd. Mindaz, ami a fejlődő orvoslásnak alapvető pillére.

Beküldő orvosainknak köszönjük a magas minőségi elvárást, pácienseinknek az innovatív rendelői kultúrához való pozitív hozzáállást.

Kedves Pácienseink!

Hosszas mérlegelés után meghoztam a döntést, miszerint a 2023.06.01.től kezdődően a Nyugászatban nem folytatok tovább fogászati tevékenységet.
A Nyugászat működése nem szűnik meg. A páciensek ellátásáról 2023.06.01.-től a fogászati rendelő alapítása óta velem dolgozó Dr. Kovács Gergely Fogszakorvos fog egyszemélyben gondoskodni.
Kérem a továbbiakban forduljanak hozzá bizalommal.
Időpontfoglalás és információcsere az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Mail: info@rentaroot.hu
Telefon: 06/1/201-1019, 06/70/201-1019
Köszönöm szépen megtisztelő bizalmukat. Jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Dr. Berecz Endre