Akikkel dolgozunk

Minden vállalkozás életében nagyon fontos a szervezeti kultúra. Sok éves kitartó munka után elmondhatjuk, hogy stabil, egymásra épülő és egymással együttműködő teamet hoztunk létre.


Dr. Berecz Endre

fogszakorvos

A Nyugászat névadója. Egy olyan kifejezést talált, ami tükrözi az itt dolgozó munkatársak szemléletét és a páciensekhez való hozzáállását. Fontosnak tartja a nyugalom megteremtését és a kifinomult bánásmódot, mivel a fogászathoz kapcsolódó rossz élményei szinte mindenkinek vannak.

Egy kiállítás alkalmával döntötte el, hogy nagyítással fog dolgozni. Az igazi áttörést egy 9 évvel ezelőtti mikroszkópos kurzus hozta meg. Azóta töretlenül hiszi és tanítja a mikroszkópos fogászatot. Kevés olyan beavatkozás létezik, aminél nem alkalmazza sikerrel ezt a speciális eszközt.

Fő szakterülete a mikroszkóp használata az általános fogászatban, de szívesen alkalmazza új területeken, akár kísérleti jelleggel is.

Mottója: „Hiszek a bizonyítékokon alapuló orvoslásban.”


Dr. Kovács Gergely

fogszakorvos

Alakulása óta dolgozik a Nyugászat csapatában. Következetes tanulással és munkával alakította ki mikroszkópos tudását. Beavatkozásokat, a diagnózis felállításától a legbonyolultabb műveletek végrehajtásáig operációs mikroszkóp és a legfejlettebb endodonciai eszközpark segítségével végzi.

Fő szakterülete a betört műszerek eredményes eltávolítása, implantációs protetikai kudarcok megoldása és a mikrosebészeti fogmegmentés. Kitartó, lelkiismeretes orvos, aki szereti az igazi kihívásokat. Számtalan beküldő orvosunk együttműködő, segítő partnere.

Több mint 8 éves mikroszkópos tapasztalata segíti abban, hogy a reménytelennek tűnő esetekben is valódi prognózist biztosítson a páciensek számára.

Mottója: „A minőség tesz minket eredményessé.”


Minden szakterületen kiváló szakemberekkel dolgozunk együtt. Közösen, de mégis elkülönülve oldjuk meg a legnehezebb kezelési terveket. Ma már alapvető elvárás, hogy a fogorvosi szakma is specializálódjon és mindenki a saját szakterületéhez érsen a legjobban, de együttműködve a hatékonyság elvét kövesse.

Szájsebész szakterületen

Dr. Heintz Renáta (Presidentist)
Dr. Poncz Ernő (Poncz dental Parodontológia)
Dr. Fazekas Veronika (Pont32)
Dr. Horváth Attila (Evident Pro Fogszabályozás)
Dr. Borbély Zoltán (Hansa Dent)
Dr. Csiki Péter (Csiki Fogszabályozás)

Állkapocsízületi specialistánk

Dr. Jász Máté és Dr. Schmidt Péter
Dr. Laukó Péter

Digitális fogászati megoldásainkat és a gyökérkezeléshez szükséges anyagokat az Endobolt szállítja.

Fogpótlásainkat Ungi Gergely csapata a Solaris Dent készíti.

A teljesség igénye nélkül mindenki hozzájárul a pácienseink elégedettségéhez.

Ahhoz, hogy ez szerves egésszé álljon össze, kell egy ütőképes asszisztensi és orvosi gárda.

Elmondhatjuk magunkról, hogy csapatunk teljes odaadással támogatja törekvéseinket mind az innováció, mind a fenntartható fejlődés tekintetében.


Kedves Pácienseink!

Hosszas mérlegelés után meghoztam a döntést, miszerint a 2023.06.01.től kezdődően a Nyugászatban nem folytatok tovább fogászati tevékenységet.
A Nyugászat működése nem szűnik meg. A páciensek ellátásáról 2023.06.01.-től a fogászati rendelő alapítása óta velem dolgozó Dr. Kovács Gergely Fogszakorvos fog egyszemélyben gondoskodni.
Kérem a továbbiakban forduljanak hozzá bizalommal.
Időpontfoglalás és információcsere az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Mail: info@rentaroot.hu
Telefon: 06/1/201-1019, 06/70/201-1019
Köszönöm szépen megtisztelő bizalmukat. Jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Dr. Berecz Endre