Akikkel dolgozunk


Dr. Berecz Endre

fogszakorvos

A Nyugászat névadója. Egy olyan kifejezést talált, ami tükrözi az itt dolgozó munkatársak szemléletét és a páciensekhez való hozzáállását. Fontosnak tartja a nyugalom megteremtését és a kifinomult bánásmódot, mivel a fogászathoz  kapcsolódó rossz élményei szinte mindenkinek vannak.

Egy kiállítás alkalmával döntötte el, hogy nagyítással fog dolgozni. Az igazi áttörést egy 9 évvel ezelőtti mikroszkópos kurzus hozta meg. Azóta töretlenül hiszi és tanítja a mikroszkópos fogászatot. Kevés olyan beavatkozás létezik, aminél nem alkalmazza sikerrel ezt a speciális eszközt.

Fő szakterülete a mikroszkóp használata az általános fogászatban, de szívesen alkalmazza új területeken , akár kísérleti jeleggel is.

Mottója: “hiszek a bizonyítékokon alapuló orvoslásban”


Dr. Kovács Gergely

fogszakorvos

Alakulása óta dolgozik a Nyugászat csapatában. Következetes tanulással és munkával alakította ki mikroszkópos tudását. Beavatkozásokat, a diagnózis felállításától a legbonyolultabb műveletek végrehajtásáig operációs mikroszkóp és a legfejlettebb
endodonciai eszközpark segítségével végzi.

Fő szakterülete a betört műszerek eredményes eltávolítása, implantációs protetikai kudarcok megoldása és a a mikrosebészeti fogmegmentés. Kitartó, lelkiismeretes orvos, aki szereti az igazi kihívásokat. Számtalan beküldő orvosunk együttműködő, segítő partnere.

Több mint 8 éves mikroszkópos tapasztalata segíti abban, hogy a reménytelennek tűnő esetekben is valódi prognózist biztosítson a páciensek számára.

Mottója: “A minőség tesz minket eredményessé.”


Dr. Jakab Szilvia

fogszakorvos

Fogászatunk legfiatalabb szakorvosa, aki nagyfokú tapasztalattal kapcsolódott be a mikroszkópos fogászatunk vérkeringésébe.

Határtalan lelkesedése és kitartó tanulása nagyon hamar magabiztos tudássá formálódott. Fő szakterülete az esztétikai fogászat, ezen belül is a direkt restaurációk elkészítése. Otthonosan mozog a bonyolultabb gyökérkezelések területén is.

Fejlett empatikus és felvilágosító képessége segítségével nyugalmat sugároz a gyökérkezelés mítosza miatt szorongó pácienseknek.

Figyelmét a maximális precizitásra és a fájdalommentességre fordítja, szakmaszeretete példaértékű.

Mottója:  “Szépet alkotni azt jelenti, hogy maradandót alkotni”